Ponieważ aby cokolwiek osiągnąć musimy się porozumieć.
Dlatego prosimy o pozostawienie jakiejkolwiek formy kontaktu (email gg telefon itp)
w temacie kontakt lub na email punktyapteczne@gmail.com


Strona Izby
Strona Punktów Aptecznych
Biuletyn IGWPAiA

Wykaz A - a technicy farmaceutyczni

TEMATY ZWIĄZKU ZAWODOWEGO TECHNIKÓW FARMACEUTYCZNYCH RP

Re: Wykaz A - a technicy farmaceutyczni

Postprzez mir1 » 12 Sty 2012 20:08

U nas nie ma tej blokady ? Jeżeli ją macie, to na heparyny np. też ?
mir1
 
Posty: 88
Rejestracja: 01 Gru 2010 20:10

Re: Wykaz A - a technicy farmaceutyczni

Postprzez Paweł » 13 Sty 2012 16:06

Ponawiam pytanie czy w kamsofcie jest blokada na sprzedaż leków dla techników farmaceutycznych
jeżeli tak to czy da się ja wyłaczyć?
Paweł
Administrator
 
Posty: 1374
Rejestracja: 18 Wrz 2009 14:55

Re: Wykaz A - a technicy farmaceutyczni

Postprzez freon » 14 Sty 2012 15:19

Z tego, co słyszałem to jest.
Czy da się wyłączyć?- pewnie się da, zapewne w mod 41 admin., ewentualnie na kartach leków (piszę bez sprawdzania, mam daaaleko do KS AOW)
I'm not crazy - my mother had me tested
freon
 
Posty: 281
Rejestracja: 22 Wrz 2009 22:05

Re: Wykaz A - a technicy farmaceutyczni

Postprzez cobresca » 14 Sty 2012 15:35

jest napewno i napewno da sie go wyłaczyc
cobresca
 
Posty: 338
Rejestracja: 26 Wrz 2009 15:32

Re: Wykaz A - a technicy farmaceutyczni

Postprzez dorotan » 14 Sty 2012 18:52

Informatyk z kamsoftu powiedział ,że nie instalowali takiej blokady. Być może szefostwo danej apteki . Na pewno można to wyłączyć jeżeli ktoś ma. U nas w aptece nie ma.
dorotan
 
Posty: 38
Rejestracja: 11 Sty 2011 19:26

Poprzednia

Wróć do ZWIĄZEK ZAWODOWY TECHNIKÓW FARMACEUTYCZNYCH RP

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron